A bútorszereléshez számos olyan skill szükséges, ami ahhoz szükséges, hogy sikeresek legyünk. Nem csak feltétlen, mint profik, a hétköznapi, egyszerűbb szereléshez is szükségünk van rájuk. Vajon melyek ezek?

Bútorszerelés

„Bútort szerelni mindenki tud..” szoktuk hallani. Sokaknak ez a határozott felkiáltása addig tart ki, amíg ki nem bontják a 250 széles gardróbszekrényt, amely kb. 150 különböző csavart tartalmaz. Ehhez közel sem elég a rajzot értelmezni, kell néhány olyan emberi tulajdonság – és tapasztalat – amely által össze rakjuk az ilyen elemeket is. Íme néhány:

1, Térbeli látás

Igen, el kell tudnod képzelni, hogy hogyan fog kinézni az a bútor. Melyik a hátulja, alja? Hova szereld a lábakat? Melyik oldalt legyen? Ezek mind olyan kérdések, amelyekre, ha először állunk neki ilyennek komoly fejfájást okozhatnak.

2, Fizikai erő

Igen, ezt nem lehet kihagyni. Valahogy fel kell állítani azokat a bútorokat. Lapraszerelt állapotban sem könnyű a súlyuk, de amikor már egyben van és minden fiók egyéb elem a helyére került, különösen nehéz tud lenni.

Baba-mama blog

3, Eszköz használat

A bútorszereléshez rengeteg eszközre lehet szükségünk, közel sem csak egy sima csavarhúzóra. Azokat viszont tudni kell kezelni is. Hiába van jó gépünk, helytelen kezeléssel nagy hibákat tudunk elkövetni és elronthatjuk új bútorunkat.

Érdemes szakemberre bízni a bútorszerelést, ha úgy érzed bármelyik pont tulajdonsága nincs meg Neked.

Bútorszerelő Budapest