Pesten egyáltalán nem könnyű jó asztalost találni. Ez kifejezetten az a szakma, ahol nagyon nehéz olyan vállalkozót találni, aki tényleg precízen, korrekten, és fenntartások nélkül elvégzi a munkát.

De mégis honnan tudhatjuk, hogy az asztalos igazán jó, és szép munkát fog végezni? Mi a garancia arra, hogy a leszállított bútordarab sok éven keresztül ékes eleme lesz háztartásunknak? Íme, lássuk a válaszokat, vizsgáljuk meg a kérdést egy picit közelebbről.

Bútorszerelő Budapest

Precizitás

Pontos méretre gyártás szerepel az árajánlatban, vagy sem? Időre dolgozik a szakértő, határidőre, vagy pedig mindig mindennel heteket csúszik? Ad számlát, ír szerződést, vagy sem? Ha ezekre a kérdésekre nem igazán kapunk választ, akkor lehet, hogy nem a legjobb szakértővel állunk szemben.

Faktorálás

Kiváló alapanyagok

Olyan szakemberrel, szakértővel ne álljunk le parolázni, aki rossz minőségű alapanyagokkal házal. Egyrészt azért, mert kizárt, hogy korhadt, gyenge minőségű, olcsó faanyagból tartós bútorra fogunk szert tenni, másrészt azért, mert ez a szaki korrektivitását kérdőjelezi meg. Ez különösen igaz egy pesti asztalos esetén.

Referenciák

Milyen referenciákat tud felmutatni a szakértőnk? Milyen bútorokat készített eddig? Van esetleg Facebook oldala, ahol ezeket meg lehet tekinteni, vagy sem? Ha lehetséges, kérjünk privátban egy listát, mely bizonyítja, és igazolja, hogy korrekt szakértővel állunk szemben.

Mennyi a díja egy jó asztalosnak?

Ez nagyon nagymértékben függ a szakembertől, szakértőtől. Egy jó asztalos nem dolgozik olcsón, vannak, akik sok százezer forintot is elkérnek egy egyedi bútorért, és vannak, akik nagyon olcsón vállalnak munkát. Általános szabály, hogy ne a legolcsóbb árajánlatot fogadjuk el.

IKEA konyhabútor szerelés