2021 szeptembere az év egyik leginkább pörgős hónapja volt eddig a butorszerelom.hu csapata számára. Rengeteg különböző megrendelés érkezett a komplett konyháktól a kisebb bútorok, polcok felszereléséig, összeszereléséig. Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkoztunk a legtöbbet szeptemberben.

Bútorszerelés

A butorszerelom.hu csapata elkötelezett amellett, hogy nem csak a nagy projektek értések. Tudjuk jól, hogy egy kisebb bútor szereléséhez is sokaknak szakemberre van szüksége és ezekhez általában nehéz olyan vállalkozást találni, aki kimegy és elvégezni. Mi kapacitásunktól függően igyekszünk ezen projektekre is időt szánni, hogy mindenkinek segíthessünk.

Ezeket a bútorokat szereltük a legtöbbet 2021 szeptemberében:

IKEA konyha

Talán nem meglepő módon az IKEA konyhabútorok szerelése van az első helyen. A konyhafelújítás a különböző támogatásoknak köszönhetően is folyamatosan növekszik, naponta akár 2-3 ajánlatot is küldünk az érdeklődőknek.

Fürdőszoba bútor

Ismét a támogatásokkal összefüggésben folyamatosan növekszik a fürdőszoba bútorok szerelésének száma. Ezen bútorok a konyha után talán a 2. legdrágábbak, különösen nagy figyelem szükséges a precíz összerakásukhoz.

bútorszerelő budapest

Folyamatosan reagálunk minden megkeresésre!

Ifjúsági bútorok

Az ifjúsági bútorok szerelése szeptemberben a tanév kezdetével kezdett el növekedni. A hónapban összesen 5 szettet építettünk meg csak a kifejezetten ennek nevezett terméktípusból.

Folyamatosan reagálunk minden megkeresésre, köszönjük a türelmet és a kimagaslóan nagy érdeklődést!

Bútorszerelő