A bútorszerelésben is az év vége kiemelt időszak. Elindulnak a vásárlások, folynak a felújítások, az ünnepi időszakra mindenki szeretné, ha tökéletes otthonában tudna készülődni. Ebből kifolyólag évről-évre mi is azt tapasztaljuk, hogy növekszik a teher rajtunk is. Viszont felkészültünk rá!

Bútorszerelő

Az év végével az ünnepi időszakra folytatódik a szerelési dömping korábbi tapasztalataink szerint. Az általánosan növekvő vásárlási kedv sok felújítás hoz, hogy a kedvenc ünnepi sütemények már egy új konyhában készülhessenek vagy pedig a vendégek egy új, kényelmes nappaliban várakozhassanak.

bútorszerelő nagy kapacitással

Felkészültünk a rohamra!

Felkészültünk a növekvő igényekre

Ebből kifolyólag a butorszerelom.hu csapata felkészült és bővítette kapacitásait, hogy ezeket az igényeket is kitudjuk szolgálni.

„Új munkatárssal és modernebb eszközökkel készültünk fel az év végére, amely természetesen az év bármelyik időszakában hasznos lesz majd. Tudjuk, hogy az ünnepi, év végi időszak kiemelten fontos ügyfeleinknek, hiszen mindenki egy gyönyörű otthonban szeretné ünnepelni az év legszebb ünnepeit. Mi készen állunk” – nyilatkozta Csonka Balázs, a butorszerelom.hu vezetője.

Kérj ajánlatot

A folyamat változatlan. Honlapunkon található elérhetőségeinken lehetőség van felvenni a kapcsolatot a butorszerelom.hu csapatával és gyors ajánlatadást követően már meg is történhet az időpont egyezetés!

Bútorszerelő Budapest