Számtalan esetben előfordulhat, hogy egyes bútorunkat szét kell szerelni, majd újra össze. Ilyen esetben viszont vannak tényezők, amikre mindenképp érdemes figyelni, mert különben arra leszünk figyelmesek, hogy már nem tudjuk összerakni.

Bútorszerelő Budapest

Költözés, felújítás, átalakítás – csak három ok, amiért szükség lehet arra, hogy korábbi bútoraidat szétszereld. Leggyakrabban pedig nem az egyszerű termékeket kell szétcsavarozni, hanem a nagyobb hálószobaszekrényeket, ágyakat vagy egyéb nappali, konyhai bútorokat. Ezeket pedig aztán nem egyszerű összeszerelni. Figyelj a következő három dologra, hogy legyen esélyed!

1, Gondosan csomagolj

Bár talán egyértelműnek tűnik, de sokszor találkoztunk már olyan esettel, hogy hiányzik néhány fontos csavar vagy kiegészítő, ami nélkül már nem igazán szerelhető össze a bútor vagy csak rengeteg utána járással. Figyelj oda, hogy ne csak a nagy részei legyenek meg a bútoroknak, hanem a sok apró is, így biztos, hogy újra régi fényében csilloghat majd a termék.

2, Vigyázz a sérülésekkel

Egy bútort megsérteni elképesztő könnyű! Figyeljünk rá, hogy ne dobáljuk vagy sértsük meg egy szerszámmal a bútorokat, mert aztán csodálkozni fogunk a nagy karcokon. Leggyakrabban a türelmetlenség és figyelmetlenség okozza a problémát, próbáljuk meg a legnagyobb nyugodtsággal és tőlünk telő szakértelemmel csinálni a szerelést.

3, Fokozott figyelem az összeszerelésnél

Talán még rémlik amikor összeraktad a terméket, hogy nehéz, könnyű vagy akármilyen volt. Viszont ne felejtsd, hogy azóta eltelt egy pár év és az anyag gyengülhetett. Ne olyan energiával ess neki mintha egy vadonatúj bútor lenne, lehet állapota ezt már nem engedi meg.

Amennyiben pedig nem szeretnéd a véletlenre bízni, akkor egy bútorszerelő biztos tud segíteni!