Óriási gardróbszekrény, tükörrel, tolóajtóval, 250 cm-es magassággal. Általában hasonló bonyolultságú gardróbszekrényhez hívnak minket, amelyek ijesztő, nagy dobozokba érkeznek. Vajon mitől függ egy gardróbszekrény összeszerelésének ára és mennyibe kerül?

Bútorszerelő Budapest

A gardrób hálószobánk ékköve, rengeteg ruhát és kiegészítőt rejt, kinézete és nagysága is igen egyedi, kinek, pontosan mire van szüksége. Azonban ezen bútorok összeszerelése általában már komolyabb tudást igényel és általában nem egy emberes munka.

Mitől függ egy gardrób összeszerelésének ára?

Az összeszerelés ára függ például a:

  • termék méretétől
  • tolóajtóval rendelkezik-e
  • van-e tükör hozzá
  • milyen belső elemei vannak

Minden bútort viszont árajánlat szempontjából egyedileg vizsgálunk meg, ezzel elkerülve, hogy egyes bútorokat túlárazzunk. Ez mindenkinek az érdeke, számos kellemetlenség elkerülhető vele.

Mennyibe kerül egy gardrób összeszerelése?

Mint tehát láthattuk sok mindentől függ, hogy pontosan mennyibe kerül egy gardróbot összeszerelni. Azonban egy sávba átlagosan elhelyezhető ezeknek a díja, ami 17.000-30.000 Ft közé tehető. Ez drága? Nos, természetes ez relatív, de ha azt nézzük, hogy egy ilyen bútor összeszerelése már komoly tudást igényel és 4-6 óra összeszerelni, általában két embernek, akkor azért óradíjban számolva nem olyan sok.

Ne felejtsük el a tudást és tapasztalatot is meg kell fizetni, senki nem szeretné, hogy új bútorán sérüléseket okozzon a szakember.

A butorszerelom.hu szakemberei segítenek profin, kedvező áron és gyorsan összeszerelni gardróbszekrényét!