A lapraszerelt bútoroknak számos előnye van, nem véletlen a legnagyobb cégek így értékesítik őket. Vajon csak a cégeknek vagy nekünk is jó üzlet, hogy ezeket így tárolják? Erre a rövid, de annál fontosabb kérdésnek próbáltunk utána járni.

Bútorszerelő Budapest

 A lapraszerelt bútorok kiváló megoldásnak adnak a cégeknek és magánszemélyeknek is. Összességében véleményünk szerint több pozitív dologgal jár, mint negatívval. Nézzük őket végig!

Szerelni kell őket

Bizony, sajnos ez inkább hátrány, mint pozitívum. A lapraszerelt bútorok szerelése lehet könnyű vagy nehéz is, nagyban függ, hogy milyen érzékünk van hozzá. Természetesen szakember segítségét is igénybe vehetjük. Viszont van egy jelentős pozitív előnye is ennek. Neked biztos elég nagy a bejárati ajtód, hogy a 220 cm-es hálószobaszekrény beférjen? Sokaknak valószínűleg nem.

Szállítás

Az utolsó mondatból eredően tehát sokkal könnyebb a termékek szállítása lapraszerelt állapotban. Amely nem csak az eladó és a szállítócéget kíméli meg, hanem minket is.

Helytakarékos

Ennek főként az áruházláncok örülnek, de valószínűleg mi is boldogok vagyunk, hogy csak pár karton kell elhelyeznünk és nem rengeteg különböző elem van az otthonunkban szétdobálva.

Károsanyagmentes baba játékok

Bosszankodhatunk jogosan picit a szerelés miatt, viszont összességében mindenkinek több előnnyel jár ez a kialakítás

Bútorszerelő