Izgalmas mindig valaki másnak a munkájába belelátni, megismerni, igaz? E miatt összeszedtük, hogy 2021 júniusában milyen típusú termékek összeszereléshez jártunk a legtöbbet. Részletek lejjebb!

Károsanyagmentes baba játék

Számos különböző szerelést végezünk mindennap: szekrények, asztalok, konyhák, sőt nagyon sok javításhoz is hívtok minket, mert megpróbáltátok a szerelést, de nem sikerült. (ezért bízd mindig szakemberre). Íme 2021 június legnépszerűbb terméktípusai, amit szereltünk.

3. helyezet: Kerti bútor szerelés

Talán nem meglepő, hogy a nyár beköszöntével a kerti bútorok szerelése megnövekedett. Sokszor ezek összerakása nem csak pár csavarhúzás, így szívesen segítünk mindenkinek!

2. helyezet: Hálószobaszekrény szerelés

A hálószobaszekrények igen nagy kihívást jelenthetnek még azoknak is, akik rutinosabb szerelők vagy éppen van érzékük hozzá. Nagyságuk és összetettségük változik, ráadásul, ha tolóajtó van hozzá tovább bonyolódik a helyzet.

1 helyezet: Konyhabútorok szerelése

Az első helyezet pedig egyértelműen a konyhabútorok lettek. Főként itt az IKEA konyhabútor összeszerelés a győztes, de rengeteg más gyártó termékeinek szerelésére megyünk ki naponta. Ez a legösszetettebb az összes közül: alapszekrények, munkalapok, sütő, főzőlap beépítések. Szakszerű tudás nélkül ne vágj bele!