Számtalan cikket találsz az interneten, ami segít elkerülni a hibákat, ha új konyhát vásárolsz. Viszont ezek általában nem szerelői szemmel született írások. Most viszont összeszedtünk három dolgot, amit bútorszerelőként mondunk: ne ess ebbe a hibába!

Bútorszerelő

1, Mérések

A leggyakoribb hibák egyike, amikkel találkozunk: egy gyönyörű konyhatervet kapunk, amin látszik, hogy fantasztikus lesz. Majd a szerelésnél jövünk rá, hogy hibás mérés miatt a falnál marad több centi. Bár ennek tényleg alapnak kéne lennie, mégis nagyon figyeljünk a mérésre. Mérjük le háromszor, négyszer, ha kell. Utólag ezzel már nagyon nehéz bármit is kezdeni.

Faliórák

2, Kiállások

Ne felejtsd el figyelembe venni a kiállásokat. Például konnektor, vízvezeték stb. A bútorok elhelyezkedése során ez egy fontos szempont, rossz választás esetén sok fejfájást okozhatunk magunkkal.

3, Kompatibilitás beépíthető gépeknél

Figyeljünk rá, hogy beépített termékek esetén (mosogatógép, hűtő, sütő) biztos kompatibilisek legyenek a megvásárolt bútorral, méretben és egyébként is. Igen kellemetlen, ha a több hónapja megvásárolt és már nem visszavihető hűtőszekrény mégsem beépíthető.

Bútorszerelés