A bútorszerelés több szempontból egy nehéz szakma, azonban sokszor nehéz megfogalmazni, hogy miért. Hiszen csak 1-2 csavart kell a megfelelő helyére rakni és már áll is a bútorunk, nem igaz? Nos, közel sem.

A bútorszerelés egy bonyolult szakma, most összeszedtünk három olyan dolgot, amire nem is gondolnál, hogy ez is megnehezíti ezt a szakmát.

BÚTORSZERELÉS BUDAPEST

 

1, Könnyen sérülnek a bútorok

Igen, ez meglepően hangzik, hiszen ezeken a bútorokon szeretnénk tárolni, ülni vagy éppen aludni. Még is könnyen sérülnek? Igen! A szerelés során nagyon könnyen megsérthetjük például a fát, ezzel gyorsan nyomot hagyhatunk egy ártatlan kis fúrással. Mivel bútorainkat hosszú évekre vesszük, így elég kellemetlen, ha éveken át kell néznünk egy sérülést egy apró hiba miatt.

2, Gyenge minőségű csavarok

Az, hogy például egy polc mennyit bír el az a csavartól függ. Legtöbbször viszont egy nagyon rossz minőségű, egyszerű csavart kapunk, amivel könnyen járhatunk úgy, hogy nem bír el még 5 kg-ot sem. Ezekre érdemes figyelni és mindig alaposan utána járni.

3, Minőségi szerelési rajz? Még véletlenül sem!

A legtöbb kihívást, sokszor még a bútorszerelőknek is az okozza, hogy minősíthetetlen szerelési rajzok kerülnek a csomagokba. Két oldalra téve kb. 20 oldalnyi anyag, érthetetlen és átláthatatlan információkkal. Ezért kell sokszor kreativitás ehhez a munkához.