Komoly gondot jelent a szakember hiány a lakásfelújítási hitel csúcspontján Magyarországon. Nehéz lesz szakembert találni, aki most kezdene bele felújításba.

Magyarországon a szakemberhiány már régóta egy érezhető probléma, sokszor heteket kell várni egy szakemberre. Azonban a kormány által behozott lakásfelújítási hitel tovább rontja a helyzetet.
Természetesen ez egy fantasztikus lehetőség a családoknak, hogy kedvezményesen eltudják végezni a felújítási munkákat otthonukba. Már persze, ha lesz, aki elvégezze.

 

Bútorszerelés Budapest

 

Az otthonfelújítási hitel már csak a jéghegy csúcsa

Korábban a szakember 1-2 hetes távlatban tudtak tervezni, most sokszor 2-3 hónapra előre be vannak táblázva. Hasonló telítettséget tapasztal a butorszerelom csapata is.

„Míg korábban a kifinomult ütemezéseinknek köszönhetően szinte pár napon belül tudtunk időpontot adni, most csak azt tudjuk ígérni, hogy 1 héten belül tudunk kezdeni. Azt gondolom, hogy ezzel még így is sokaknál gyorsabban tudjuk vállalni a bútorszerelést, de mi is érezzük a leterheltséget.”

Attól függően, hogy mekkora munkát szeretnénk elvégezni, kezdjünk el időben érdeklődni a szakembereknél. Egy teljes körű lakásfelújítás esetén ne 1 héttel hamarabb kezdjünk el szakembereket vadászni.

Bútorszerelő